top of page

Om mig

Jeg er en dansk violinist, der er bosat i København og freelancer i både Danmark og Holland. Jeg har i 2022 færdiggjort en solistuddannelse på the Royal Conservatoire i Haag, og min bachelor og kandidat studerede jeg i København på Det Kongelige Danske Musikkonservatorium samt i Utrecht på Hogeschool voor de Kunsten i Holland.

 

Jeg spiller meget kammermusik og symfoniorkester og er nu på kontrakt i Copenhagen Phil og har tidligere været på kontrakt i Det Kgl. Kapel, Odense Symfoniorkester og assisteret i DR Symfoniorkestret samt samt Orkest van het Oosten og Het Gelders Orkest i Holland. Jeg har desuden været på turné rundt i verden med bl.a. Wiener Kammerorkester og med Det Danske Ungdomsensemble. Jeg er violinist i Copenhagen Strings og er meget erfaren med at spille til bryllupper og særlige begivenheder. 

Jeg spiller flere forskellige musikgenrer - mest klassisk musik, men også pop m.m. Desuden elsker jeg tværæstetiske projekter med en blanding af kunstarter og musik fra barok til moderne klassisk, elektronisk musik og improvisation. 

 

Jeg er skaber og arrangør af 'Kolding i Toner', der er en ny kammermusikfestival skabt sammen med min gode veninde og kontrabassist Mathilde Qvist. Vi fik festivalen på benene i løbet af tre måneder med 8 koncerter over tre dage på forskellige scener i Kolding. Festivalens mål er at få klassisk musik ud til et bredere publikum og udenfor de største byer til dele af Danmark, der ikke så ofte har nem adgang til musik på højt niveau. Første udgave i 2021 var en stor succes, i 2022 vandt vi Kolding Kommunes Kulturpris som 'Årets Highfive', og vi gentager projektet i 2023 d. 13.-15. juli. Følg med her:

www.koldingitoner.dk

Jeg nyder at undervise og kan undervise både børn og voksne. Jeg tager gerne imod nye elever og kan altid kontaktes for aftale herom.

vio4.jpeg
bottom of page